"Att skapa utifrån sig själv och sin egen lust, det är då det fantastiska uppstår"


Wilda kreationer


Jag älskar att skapa med blommor, och funderade i många år på att sadla om till florist. När jag landade i min bokdröm så insåg jag också att drömmen om floristiken falnade lite. Jag bestämde mig ändå för att gå en distansutbildning, bara för roligt, men blev faktiskt lite besviken. Den var rätt opersonlig och materialet saknade engagemang. Jag kände ganska omgående att det inte var vad jag hade hoppats på, men samtidigt fanns det ingen annan utbildning heller som fokuserade på det jag ville ha. Som gav mig kreativa och roliga utmaningar, som sporrade mig och gav mig tips genom verkligt personlig feedback. Därför skapade jag den utbildning jag själv hade velat gå. Eftersom jag tidigare drivit företag och coachat frisörer, så föll det sig ganska naturligt att fokuset på min kurs skulle bli just att coacha individuellt. Den där kursen du går för ditt egna nöjes skull, för att du vill utveckla din kreativitet. Det vill jag hjälpa dig med! 


Lite mer som coachning


Min kurs Skapa med blommor handlar inte så mycket om att lära sig regler eller avancerade tekniker. Den är mer som coachning fast inom det kreativa. Jag vill hjälpa dig att utmana dig själv och hitta eller utveckla ditt alldeles egna uttryck, det där som gör just dina skapalser till dina!


Jag vill att du ska gå den här kursen bara för att det känns roligt. För ditt egna nöjes skull, för att du tycker om att arbeta med blommor. Just därför passar kursen både dig som är total nybörjare, och dig som är van vid att binda, eftersom utgångspunkten för coachningen är Du :)

Hur anmäler jag mig?


Kursen är helt molnbaserad och du har tillgång till den var du än är.


Om du vill gå kursen eller har frågor om den så hör av dig till sara@sarahagstrom.com. När du bestämt dig så skickar jag en faktura som betalas i förskott, och så snart den är betald får du en länk till din mejl som ger dig tillgång till kursen i fem månader, och du kan ta allt i din egen takt :)

Pris


Skapa med blommor - Steg 1 spiralbindning, uttryck och balans


Kampanjpris! 1250 kr inkl. moms

(Ordinarie pris 1900 kr inkl. moms)


I kursen ingår teoretiskt kursmaterial om hålbarhet, förberedelser, uttryck och balans, en instruktionsfilm om spiralbindning, tre kreativa uppgifter och personlig coachning och feedback utifrån dina skapelser.Fler steg i kursen kommer :)